Stacks Image 101
September Ljus
thex Created with Sketch.

Razan Albunayah

Ljusdesign

Stacks Image 69
Razan Albunayah är en ljusdesigner som har arbetat med olika projekt inom ljusdesign, från interiör och exteriör belysning till scen- och ljuskonst. Hennes vision är att ljus ska vara tillgängligt för alla samt att ljuset ska skapa en upplevelse som bär med sig ett budskap. Detta är något hon strävar efter att uppnå när hon planerar belysning till olika sammanhang.

Hon har haft en viktig roll i flera stora ljusprojekt. Till exempel var hon en del av ljusteamet för Alice i Underlandet och Läderlappen. Hon har även deltagit på olika ljusfestivaler som Septemberljus, Light in Alingsås och Nobel Week Lights.

Om Atlantis projekt

För Razan är konst en kraftfull plattform som kan användas för att väcka uppmärksamhet och engagera människor i viktiga frågor. När flera konstnärer med samma passion samlas för att framföra ett budskap blir budskapet ännu starkare.
Visionen till Atlantis är att skapas en harmonisk miljö som tar besökarna på en tidsresa under vattnet mellan hav och strand. Målet är att använda ljus, material, struktur och musik för att berätta historien om Atlantis. Allt ska smältas samman för att ge besökarna möjlighet att reflektera över sina tankar om hur vi behandlar vår planet och vårt samhälle.
Stacks Image 89
Stacks Image 85
Stacks Image 93

Razan Albunayah

subterranea